Εσείς ρωτάτε και εμείς απαντάμε
remove_circle_outline
Σκοπός του ΠΡΟΣΦΕΡΩ είναι να δικτυώσει πολίτες οι οποίοι θέλουν να δωρίσουν ρούχα ή φαγητό/ξηρή τροφή/φάρμακα/παιχνίδια/βιβλία με οργανισμούς και ιδρύματα τα οποία μπορούν να δεχθούν τις παραπάνω δωρεές.
add_circle_outline
Αυτή την στιγμή προσπαθούμε να στήσουμε το site ξανά απο την αρχή. Η όλη προσπάθεια γίνεται απο εθελοντές, οπότε σε περίπτωση που δεν δουλεύει σωστά το site, δείξε υπομονή και δοκίμασε ξανά σε λίγες μέρες.
add_circle_outline
Οι οργανισμοί έχουν συγκεντρωθεί και ανεβεί στο site του ΠΡΟΣΦΕΡΩ μέσα απο προσπάθεια και έρευνα των εθελοντών μας.
add_circle_outline
Γίνε και εσύ ένας απο εμάς! Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου στο παρακάτω link ( https://docs.google.com/spreadsheets/d/1qZwHOOy4JP5D9WBLNx2wsjy6le2lRJOQS9TgxVWmwPg/edit#gid=72153909 ) και βοήθησε μας να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα του ΠΡΟΣΦΕΡΩ και να ευιασθητοποιήσουμε όσο περισσότερο κόσμο γίνεται.
add_circle_outline
Ναι, στέλνοντας 1 email στο prosferw.gr@gmail.com με τις αλλαγές που επιθυμείτε να γίνουν. Οι εθελοντές μας θα προβούν στις αλλαγές άμεσα.
add_circle_outline
Ο τρόπος συλλογής και δημιουργίας της λίστας των οργανισμών έχει γίνει μέσα απο διαδικτυακή έρευνα και είμαστε σε συνεχή προσπάθεια έτσι ώστε να ενημερώσουμε όλους τους οργανισμούς ότι τους εχουμε συμπεριλάβει στην λίστα μας.
add_circle_outline
Ναι είναι εφικτό, μπορείτε να στείλετε 1 email στο prosferw.gr@gmail.com και εμείς θα προχωρήσουμε στην άμεση διαγραφή του οργανισμού.

Still have a question?

Contact Us