Το ΠΡΟΣΦΕΡΩ έχει δημιουργηθεί με σκοπό να δικτυώσει πολίτες που θέλουν να προσφέρουν ρούχα-παιχνίδια-βιβλία-φάρμακα-τρόφιμα με οργανισμούς που έχουν τις υποδομές να δεχθούν τα παραπάνω αγαθά

1. Βάλε την διεύθυνση σου

Συμπλήρωσε την διεύθυνση σου και εμείς θα σου εμφανίσουμε τους κοντινότερους οργανισμούς και ιδρύματα. Ο λόγος που πιστεύουμε ότι ο πολίτης θα πρέπει να δει τα κοντινότερα ιδρύματα είναι ότι οι περισσότεροι απο εμάς δεν γνωρίζουν ότι υπάρχουν ιδρύματα τα οποία βρίσκονται δίπλα απο το σπίτι μας αλλά δεν γνωρίζουμε την ύπαρξη τους. Η στήριξη των τοπικών ιδρυμάτων και οργανισμών είναι μία πολύ ωραία κίνηση την οποία εμείς ως μέλη του ΠΡΟΣΦΕΡΩ επικροτούμε και ενθαρρύνουμε.

2. Επέλεξε τι θέλεις να πρσφέρεις

Επέλεξε τι θέλεις να προσφέρεις με σκοπό να δεις κοντινούς οργανισμούς οι οποίοι έχουν τις κατάλληλες υποδομές για να αποδεχθούν την προσφορά σου. Μπορείς να βρεις οργανισμούς οι οποίοι δέχονται:
– Τρόφιμα, φρέσκα τρόφιμα, ξηρή τροφή, λαχανικά, φρούτα ψωμί.
– Ρούχα, παντώς είδους σε καλή κατάσταση.
– Φάρμακα, τα οποία δεν έχουν λήξει και είναι διατηρούνται σε καλή κατάσταση.
– Βιβλία και Παιχνίδια σε καλή κατάσταση.

3. Βρες τον κατάλληλο οργανισμό και επικοινώνησε μαζί του

Βρες και επικοινώνησε με τον αγαπημένο σου οργανισμό, έτσι ώστε να κάνεις την προσφορά σου εύκολα και γρήγορα! Οι διαθέσιμοι τρόποι επικοινωνίας είναι το email και το τηλέφωνο ενώ παρέχονται ενδεικτικά (στους περισσότερους οργανισμούς) και ο υπεύθυνος καθώς και οι ώρες και μέρες επικοινωνίας.

favorite Θέλω να προσφέρω